KIDS VITS

Медицински средства 0+

ПОВЕЌЕ

KIDS VITS

Додатоци во исхраната 1+

ПОВЕЌЕ

КИКО

За мирни стомачиња

ПОВЕЌЕ

МАРКО

За чисти носиња

ПОВЕЌЕ

АРЧИ

За подобар имунитет

ПОВЕЌЕ

ОГИ

Умно растеме заедно

ПОВЕЌЕ

ТОМИ

За силни дечиња

ПОВЕЌЕ

ЛЕО

За активни дечиња

ПОВЕЌЕ

ЗА НАС

Вредностите и квалитетот на нашиот добропознат бренд Becutan ги преточивме и во новите производи од линијата KIDS VITS, наменети за нашите најмили уште од првиот ден од нивното раѓање.

Висококвалитетните медицински средства и додатоци во исхраната, кои се дел од ова портфолио, се формулирани според најновите научни сознанија, стандарди и здравствени препораки. Лесни за секојдневна употреба, овие производи овозможуваат грижа за детското здравје и потпомагаат во одредени состојби кога е неопходна асистенција: грчеви кај бебињата, растечено носе, поткрепа на правилните раст и развој, на имунитетот кај децата и слично.

Becutan KIDS VITS се партнери на современите родители во определбата да обезбедат квалитетно секојдневие за своите најмалечки, а изобилството од бои и од примамливи вкусови несомнено ќе биде забавно и за малите палавковци.

НОВОСТИ

KIDS VIDS MEDIA

МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА ЗА БЕБИЊА И МАЛИ ДЕЦА
ПОВЕЌЕ
ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА ЗА ДЕЦА
ПОВЕЌЕ
Раст и развој

препораки за раст и развој на вашето дете

Детскиот раст и развој е особено интензивен кај бебињата и....

ПОВЕЌЕ
Исхрана

препораки за правилна исхрана на вашето дете

Несомнено е значајно да креираме здрави навики во исхраната на....

ПОВЕЌЕ
Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност