ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА ЗА ДЕЦА

ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА ЗА ДЕЦА

Додатоците во исхраната Becutan KIDS VITS 1+ претставуваат Ваши партнери во секојдневната грижа за правилен раст и развој на Вашето дете. Внимателно избраните вкусови и фармацевтски форми ги прават овие производи прифатливи и атрактивни и за Вашите малечки, со цел негата на нивното здравје да биде поуспешна и позабавна. 

Becutan KIDS VITS Мултиомега - 3

Becutan KIDS VITS Мултиомега - 3

Умно растеме заедно

ПОВЕЌЕ
Becutan KIDS VITS Б-комплекс

Becutan KIDS VITS Б-комплекс

За силни дечиња

ПОВЕЌЕ
Becutan KIDS VITS Мултивитамини

Becutan KIDS VITS Мултивитамини

За активни дечиња

ПОВЕЌЕ
Becutan KIDS VITS Мултиимуно

Becutan KIDS VITS Мултиимуно

За подобар имунитет

ПОВЕЌЕ
Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност