МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА ЗА БЕБИЊА И МАЛИ ДЕЦА

МЕДИЦИНСКИ СРЕДСТВА ЗА БЕБИЊА И МАЛИ ДЕЦА

Медицинските средства Becutan KIDS VITS 0+ претставуваат Ваши пријатели уште од првите моменти по раѓањето на Вашето бебе. Тие се составен дел од иницијалниот сет производи потребни за новороденчето и претставуваат практична помош при ефикасното справување со дел од предизвиците во текот на грижата за Вашето малечко. 

Becutan KIDS VITS Против грчеви

Becutan KIDS VITS Против грчеви

За мирни стомачиња

ПОВЕЌЕ
Becutan KIDS VITS Назален изотоничен раствор и           Becutan KIDS VITS Аспиратор за нос

Becutan KIDS VITS Назален изотоничен раствор и Becutan KIDS VITS Аспиратор за нос

За чисти носиња

ПОВЕЌЕ
Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност