АРЧИ ПОДАРУВА И СЕ ГРИЖИ ЗА ИМУНИТЕТОТ НА ДЕЦАТА

Со купен производ од портфолиото додатоци во исхрана Becutan Kids Vits - Мултиомега 3 или Б-комплекс: добивате гратис пакување Бекутан Кидс Витс Мултиимуно.

Почнувајќи од 28.02.2022 (понеделник), започнува акција - „Арчи подарува и се грижи за имунитетот на децата“.

Со купен производ од портфолиото додатоци во исхрана Becutan Kids Vits - Мултиомега 3 или Б-комплекс, добивате гратис пакување Бекутан Кидс Витс Мултиимуно.

Акцијата трае до потрошување на количините.

Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност