Изработка на членовите на веселата дружина Becutan Kids Vits од Jumping Clay

Драги наши креативци, погледнете ги овие туторијали како да ги направите членовите од веселата дружина Becutan Kids Vits од Jumping Clay.

Изработка на Арчи

Изработка на Кико

Изработка на Лео

 

Изработка на Марко

 

Изработка на Оги

 

Изработка на Томи

 

Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност