Арчи подарува и се грижи за имунитетот на децата

Со секој купен производ од портфолиото додатоци во исхрана Becutan Kids Vits, добивате гратис пакување.

Почнувајќи од 22.02.2021 (понеделник), започнува акција - „Арчи подарува и се грижи за имунитетот на децата“. Со секој купен производ од портфолиото додатоци во исхрана Becutan Kids Vits, добивате гратис пакување Бекутан Кидс Витс Мултиимуно. Во аптеките може да ги најдете следните комбинирани пакет производи:

  • Бекутан Кидс Витс Мултиимуно + Бекутан Кидс Витс Мултиимуно
  • Бекутан Кидс Витс Мултиомега 3 + Бекутан Кидс Витс Мултиимуно
  • Бекутан Кидс Витс Б-комплекс + Бекутан Кидс Витс Мултиимуно
  • Бекутан Кидс Витс Мултивитамини - Бекутан Кидс Витс Мултиимуно

Акцијата трае до потрошување на количините.

Грчеви
Грчеви
Нега на носот
Нега на носот
Имунитет
Имунитет
интелектуален развој
интелектуален развој
Апетит
Апетит
Активност
Активност